Letselschade advocaat Groningen staat voor je klaar

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iedereen loopt wel een keer iets op, al dan niet door toedoen van een ander. Maar als je echt letsel oploopt waardoor je, bijvoorbeeld, niet meer aan het werk kunt, dan wordt het een ander verhaal. Stel. Je bent tijdens een fietstochtje door Groningen gevallen met de fiets doordat er een onverlicht paaltje midden op de weg stond. Dat is al vervelend genoeg. Maar wat nu als je daarbij je kaak hebt gebroken en hiervoor een operatie moet ondergaan? Je kunt een aantal weken slecht tot niet praten en eten is dan ook een drama. Dan wordt het tijd om letselschade advocaat Groningen erbij te halen.

Letselschade advocaat Groningen weet wat te doen

Het belangrijkst is dat jij, met je gebroken en geopereerde kaak, je rust kunt pakken om te revalideren. Je zou je geen zorgen moeten maken over de inkomsten die je misloopt nu je voorlopig even geen trainingen kunt geven. Maar ja, geld is wel een belangrijk iets. Letselschade advocaat Groningen maakt het je gemakkelijk. Zij zorgen voor de complete afhandeling met een verzekeringsmaatschappij van de veroorzaker en ze zullen zelfs voor je naar de rechter stappen als het moet. Zo krijg jij een schadevergoeding die jou in staat stelt aan jezelf te werken en weer fit te worden.

Je kunt hier terecht voor allerlei soorten letselschade

Letselschade volgens Wikipedia: "Letselschade of letsel is de lichamelijke en geestelijke materiële en immateriële schade die een mens kan ondervinden als hij of zij bij een ongeval betrokken is". Het gaat hier dus niet alleen om eenzijdige ongelukjes op straat. Nee, ook arbeidsongevallen, aanrijdingen met de auto en alle andere ongevallen die zijn ontstaan door toedoen van een ander. Of door toedoen van het (niet) handelen van een ander. Als jij je handen verbrandt omdat je collega iets is vergeten uit te zetten, dan ontstaat ook al letselschade.

Wat is er mis met even overleggen?

In veruit de meeste gevallen zul je met je collega en met zijn of haar verzekering tot een overeenkomst komen. Je collega is immers verzekerd. Maar soms krijg je het zelf niet voor elkaar om een schadevergoeding te laten uitkeren. En of je nu met een gebroken kaak of met verbrande handen thuis zit, dat maakt niet uit. Jij hebt niet de energie en de expertise om deze zaak grondig aan te pakken. Letselschade advocaat Groningen wel. Zij weten van de hoed en de rand en zullen het best mogelijke regelen voor jou.

Geef een reactie