Home Nieuws Verpak je cupcakes in cupcake doosjes

Verpak je cupcakes in cupcake doosjes

0
Verpak je cupcakes in cupcake doosjes

Ben jij een handige bakker? Zorg jij bij ieder feestje voor de heerlijkste taarten, cakes en cupcakes? Dan is de kans heel groot dat je op een gegeven moment gevraagd gaat worden om eens cupcakes te bakken voor vrienden en kennissen. En je weet hoe dat gaat: dan komen op een gegeven moment de orders in groten getale binnen. En dan is het niet meer handig om iedere keer je eigen bakjes uit te delen en deze weer (na lange tijd) terug te vragen. Je zult dus een andere oplossing moeten zoeken. Denk dan eens aan de aanschaf van speciale cupcake doosjes. Cupcake doosjes zijn er in verschillende soorten en maten. Voor één cupcake, maar ook voor meerdere cupcakes tegelijk.

Cupcake doosjes houden je cupcakes mooi

Zeker wanneer je erg je best hebt gedaan om je cupcakes mooi op te maken met botercrème of glazuur is het zonde als deze geplet worden en je werk teniet wordt gedaan. Door te kiezen voor cupcake doosjes kun je de cupcakes mooi houden en kunnen ze rechtop worden vervoerd. Je kunt kiezen voor cupcake doosjes met een papieren rand en een venster, maar je kunt ook kiezen voor cupcake doosjes die helemaal van kristalhelder kunststof zijn.

Maak er iets professioneels van

Je wilt natuurlijk wel dat de mensen weten wie de bakker is van de heerlijkste cupcakes die iemand ooit heeft gemaakt. En dus is het wel verstandig om stickers te laten maken met jouw logo en website. Dan weten de mensen precies waar ze moeten zijn als ze weer een ladig cupcakes willen bestellen. Ook wanneer het gaat om het los verpakken van de cupcakes kun je een cupcakedoosje gebruiken. Maar het is dan ook een idee om te kiezen voor blokbodemzakjes. Deze zakjes hebben een platte bodem waardoor de cupcakes ook in deze zakjes mooi blijven.

Hoe zit dat met de smaak?

Je hebt het vast wel eens meegemaakt: de smaak van de verpakking overheerst, terwijl je zo je best hebt gedaan op de lekkernijen in de verpakking. Ook wil je niet dat de verpakking erg naar kunststof ruikt. Dat zit wel goed wanneer je de cupcake doosjes bestelt via bovenstaande link. De materialen die je via deze webshop bestelt zijn allemaal volkomen voedselveilig. En dat is natuurlijk fijn om te weten. Je cupcakes komen dan niet alleen in tact bij je klanten aan, maar smaken ook nog net zo goed als wanneer ze net uit je keuken komen.