Zo maak ik me klaar voor de wintermaanden

De herfst en de wintermaanden staan voor de deur en dus bereid ik me nu al vast voor op het kopen van nieuwe kleren. Mijn garderobe is namelijk niet helemaal meer up-to-date wat winterkleding betreft, en ik heb altijd geleerd dat het handig is om in deze periode van het jaar nieuwe kleren te kopen. Zo’n beetje in het midden of einde van de zomer, dan is de winterkleding namelijk nog lekker goedkoop en kun je flink inslaan. Dat ga ik dan ook doen!

Ik draag altijd heel graag een muts in de winter. Mijn oren worden er heerlijk warm van, net als mijn voorhoofd. Ik heb altijd zo’n hekel aan die brain freeze die je op kunt lopen als je zo rond januari of februari de deur uitloopt. Ik wil daarom ook best wel investeren in een goede en mooie muts. Ik draag zo’n ding bijna dagelijks en ik wil ook niet helemaal voor gek lopen. Omdat de mutsen in deze tijd van het jaar vaak in de aanbieding zijn, durf ik voor een wat hoger segment te gaan. Zo heb ik een Gucci muts heren op het oog. Kost misschien wel wat, maar ik vind ze echt heel erg mooi en ik weet dat ze van goede kwaliteit zijn. Zo kan ik er dus zeker een paar jaar tegenaan, als het goed is.

Shirts hamsteren

Weet je nog dat mensen in het begin van de coronacrisis massaal wc-papier in gingen slaan? Hamsteren noemen we dat en het is wat mensen doen als ze bang zijn als ze binnenkort niet meer naar de supermarkt kunnen of vrezen dat ze het huis niet meer uit mogen. Dat principe pas ik vaak een beetje toe met shirts. Ik koop er rond deze tijd altijd echt veel. Van alle verschillende merken. Het liefst koop ik een Guess shirt.

Goede schoenen zijn belangrijk

Daarnaast koop ik altijd één of twee paar nieuwe schoenen voor in de winter. Ik vind dat echt belangrijk. Ik kan er namelijk echt niet tegen als mijn voeten en tenen koud worden. Ik functioneer dan gewoon niet meer die dag. Lekkere warme schoenen dus. Dat mag ook best wat kosten, want het is een goede investering. Gelukkig heb ik nu mooie balr sneakers gezien. Die zijn van geweldige kwaliteit, lekker warm en eigenlijk ook helemaal niet duur. Een win-winsituatie dus! Bereid jij je ook altijd zo goed voor op de wintermaanden! Dan is het eigenlijk nu de tijd. Ik ben benieuwd wat jij allemaal ‘hamstert’ in deze periode!

Geef een reactie