Home Nieuws Zonnen in mijn zonnestoel

Zonnen in mijn zonnestoel

0
Zonnen in mijn zonnestoel

Waarschijnlijk ga ik enorm op de feiten voorruit lopen. Op het moment van schrijven is het namelijk december. Het is ongeveer 5 graden buiten en het komt met bakken naar beneden. Daarom voelt het een beetje raar om te praten over een zonnestoel en strandstoel hout. Maar zoals de beste optimisten altijd zeggen: er komt vanzelf weer een zomer. Op basis van deze optimistische blik wil ik het graag met jullie hebben over een soort zonnestoel dat ik wil gebruiken in de zomer. Naar mijn mening is de zonnestoel compleet verdwenen van de Nederlandse stranden. Vaak zijn de stranden gevuld met ligbedden die je moet huren voor 1000 euro per seconde of kuilen waar mensen in liggen. Er zijn heel weinig mensen die nog zelf een zonnestoel meenemen. Met dit pleidooi wil ik jullie daarom overtuigen om aankomende zomer te helpen de zonnestoel weer populair te maken.

 

Genieten van strandstoel hout

Eén van de belangrijkste redenen waarom ik een fan ben van de ouderwetste zonnestoel is vanwege het hout. Het soort hout dat ze gebruiken voor een strandstoel voelt namelijk als een speciaal soort hout. Misschien komt dat door het zomerse gevoel dat ik krijg bij de strandstoel, maar strandstoel hout voelt altijd als zijn eigen soort hout. Ik heb denk ik nog nooit strandstoel hout zien breken, strandstoel hout was altijd steviger dan elk ander soort hout. Het moet natuurlijk ook wel tegen een stootje kunnen. Het wordt vaak nat, dit water bevat vaak veel zout. Daarnaast wordt een zonnestoel veel opgevouwen en meegenomen, hierdoor krijgt het ook vaak veel klappen. Strandstoel hout is tegen dit alles bestemt.

 

Mijn gevoel bij een zonnestoel

Zelf word ik heel vrolijk van een zonnestoel. Ik weet ook nu al dat ik iedereen van het gezin zijn eigen print ga geven. Je kan namelijk de stof waar je inzit compleet personaliseren. Zelf ga ik denk ik voor een klassiek blauwwit gestreept motief, mannen zal ik eerder zwart of rood geven. Kinderen horen naar mijn mening wat meer zachte kleuren te krijgen zoals oranje of roze. Al die mooi gekleurde stoelen, ik zie het al helemaal voor mij. Nu alleen nog maar hopen dat we deze zomer naar het strand mogen en dat iedereen deze blog heeft gelezen. Dat alle twee deze dingen uitkomt weet ik niet zeker. Wat ik wel zeker weet is dat als ik naar het strand mag deze zomer, ik mijn eigen zonnestoel meeneem. En ik hoop dat jullie allemaal hetzelfde doen.